Happy new year gottfolk!



Ikväll hoppas jag att alla får en grym kväll med nära & kära samt att året som varit har varit riktigt härligt men att nästa blir ännu bättre! Right? Förövrigt ska jag spendera kvällen med mina kära vänner där det blir middag & annat som hör kvällen till! puss haipah


Okej, vem tänker ge köpa denna otroligt vackra flaska till mig? <3


merry christmas




God jul till er alla & hoppas ni får en toppen helg med nära & kära! Dagen till ära vaknades upp med min familj där vi åt god frukost tillsammans & körde en liten klapplek, sedan har vi nyligen kommit in från en skidtur. Nu blir det förberedelser för att sedan välkomna resterande people! PUSShaipah


is it you under the christmastree?

         
Sjukt skönt att va på hemmaplan ett tag och det efterlängtat sovsällskapet var inte helt fel heller, som jag har saknat hårbollarna mina! Idag blir det fullfart hela dagen, allt ifrån lunchdate & skit snack, umgänge med lite sköna brudar & baka med papi! Igår fick jag iaf öppna min första julklapp, det var xbox kinect & oj om jag blev glad som ett litet barn! Jag spelade mig svettig och den dära tyckte att jag var ganska ful & avtändande då jag flaxade omkring. Tack för julklappen iaf babe! Nu ett varmt skumbad, haipah gottfolk! 

Sitter åh dricker morgonkaffe i Södertälje...

Sitter åh dricker morgonkaffe i Södertälje åh ska strax åka till jobbet, har julkänsla i kroppen åh den ska fram ännu mer senare med julshopping åh god mat!


fiskarna i havet



Igår var en sån där myssöndag som spenderades på aquarium för att kolla in alla tuffa fiskar & så vidare innan det bar av till tgi fridays stureplan på jack daniels kött! Med en fet paltkoma & en chailatte senare somnade jag självklart i soffan & vaknade upp innan klockan imorse. Haipah, nu blir det tacokväll & ett fet bad! puss

Jag har sett en film jag inte borde ha sett, det var massa giftiga ormar i den! Nu kommer jag ha mardrömmar i 7 veckor framöver, typiskt!


en två tre fanta & rosé! (speciellt till dig sis')


karma is a nice bitch



True story! Fick idag reda på att jag får fasttjänst. heeeeeyman! Känns sjukt bra!


this is life


trött tjej säger godmorgon



Nog är man lite trött vid den här tiden, men det som är så himla skönt är att man har hela eftermiddagen att göra nånting på. Idag är iaf en riktigt bra dag, det känner jag på mig! haipah göttfolk & godmorgon världen!

ryyyyt

            
En natt utan sömn trodde jag skulle resultera till att jag skulle vara väldigt trött på jobbet idag, vilket jag förvånansvärt inte alls var. Har haft en sjukt bra dag annars, trots att jag kom hem & somnade på soffan framför televisionen! Har nyss slängt i mig lite kvällsfika & ska snart hoppa ner i sängen igen. Förövrigt ska min kära vän & kollega ta med sig en matlåda till mig imorgon, me like! Och fröken El Assali är i Egypten, inte alls avis NEJ! HAIPAH godnatt


goodnight to morgan & jameson!


"Gumman du måste verkligen sola nu"


Har haft en bra helg som började med lite skön ölhäng på söder & därefter utgång där vi dansade rumporna av oss. Lördagen var en sån där bakisdag som spenderades med film, pizza & gott sällskap. HAIPAH GOTTFOLK!


Got this feeling that you can't fight, like this city is on fire tonight! This could really be a good life, a good, good life..





Som vanligt är klockan redan mycket och jag är inte riktigt klar, men måste skynda mig ner på stan sen ska vi ut & dricka bärs på sånna där härliga ställen! Det kommer bli en awesome start på helgen! HAIPAH GOTTFOLK


you are so rock'n'roll


usa



Vaknade till ett sms idag av min kära vän som jag var i USA med om att hon vill åka tillbaka nu! Och vi har pratat om att göra det i sommar, hyra en bil & åka runt massa! Roadtrip in the united states.

another one bites the dust



Har ont i kroppen, speciellt rumpan & benen efter nattens gympass med sköna kollegor! Det är sista nattveckan för mig innan jul vilket ska bli skönt att få tillbaka lite vardagsliv. Annars då? på't igen bah!

En helg i bilder


Haft en sjukt bra kväll på Sture p!

img_8407 (MMS)

Haft en sjukt bra kväll på Sture p!


Till min älskade sambo, syster, särbo, tvilling & whatever!



Idag fyller min lilla Emma hela tjugo år så ett stort grattis till henne, tråkigt nog så är jag inte på samma place som henne då hon i Jarse! Men massa grattis pussar får du här! Spar en tårtbit till mig också & köp inte upp allt för mycket på bolaget. Själv ska jag iväg till skhlm nu sen blir det utgång på the planet med ett grymt gäng brudar! 

keep those lovely memories with you



I want to travel the world with you, i want to see the eiffel tower, big apple, niagara and I want to sing in the rain with you! But now we're standing here in Stockholm in the winter cold!


RSS 2.0