Ja, jag vet att han är söt men håll tillbaka! För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat!

Åkte hem och hälsade på hos nära&kära i helgen, vilket har varit riktigt skönt! Har blivit härligt umgänge med några snyggingar. Nu försöker mitt förkylda jag tagga till med en ny jobbvecka och om jag ser fram emot ledigfredag! Haipah gottfolk

                   
                  


down at the road

            

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och se fram emot att de är sista jobbdagen imon, sen efterlängtad helg. Dagen har varit underbar bortsett från en jobbig kurs på jobbet, sen har det blivit härligt umgänge med mina favorit sthlmare!

Sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nått stort!

                

Dra mig baklänges vad jag ser fram emot gaddningen nu, bokade ju tatueringstid idag och det känns riktigt nice! Och gladare blev jag när jag såg att kläderna som jag beställt har kommit. Fucking perfect gottfolk, nu ska jag dunka musik & tvätta!

fill me with some tattoo!

            

Imorgon ska jag äntligen in & boka tatueringstid, som jag ser fram emot det vilket är awesome! Nu ska vi mysa ner & se dumma mej, äta choklad & dricka dooleys!

nothing else matters

         

Tog en tripp på stan med AM idag efter jobbet vilket var mycket trevligt då det idag också bjöd på skönt väder med vårkänslor! Nu ska vi laga lite mat och gosa ner i soffan framför televisionen, vilket är efterlängtat! Kanske man ska färga håret?  

Just nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen och gosa med dessa sötnosar!

       
       

min kära vän/sambo & lilla jag

               

Har haft en härlig helg med trevligt sällskap, god mat & dricka! Vädret har ju varit riktigt bra också med sol & jag vill bara ha vår nu & massa nytt i garderoben! Nu ska jag, emma & hilma dra för att överraska linda som kommer hem idag. HAIPAH gottfolk!

genom eld bara för ikväll

               

fuck you bitches

             

Nu: Käk med sambo sedan shopping innan det blir lite alkoholförhaltiga drycker och danza kuduro! Denna kvinna utbrast nyss i "jag vill knaaaarka, jag är såå full!"

If I'm dreaming then just let me sleep, don't wake me up untill my dream is complete!

         

Jobbar ju natt nu vilket är första gången i mitt liv, första natten gick skit dåligt men nu går det faktiskt riktigt bra. Problemet är att när jag kommer hem på morgonen och ska få min skönhetssömn så sätter ju byggarbetarna igång och renoverar i lägenhetshuset bredvid, vilket är sjukt irriterande! Iaf så drömde jag nu imorse att jag fick ett nytt jobb i USA, jag skulle bli en sån där som går längst fram i en orkester och jag hade en sån där pling trekant och slog på. Det kanske är min blivande karriär?

Hands down, i'm too proud for love. For with eyes shut, it's you i'm thinking of. But how we move from a to b it can't be up to me, cause i don't know. Eye to eye, thigh to thigh, a little bit..

         

give it to me baby!

Lördagskvällen spenderades med godmat på en till grek på söder innan det blev fridhemsplan & mötta upp några snyggingar för att fortsätta kvällen på nivå! Idag har jag varit med päronen & kollat på en lägenhet åt mig, ååh jag vill ha den!

      

                                         Så give it to me bby!


en flaska rosé, fifan vad kvinnligt de!

           

Skönt häng igår med god mat och några kalla innan det blev puben, jameson där det var härligt drag med rockmusik! Idag har det blivit några turer i affärerna och fika i vårsolen. Nu har vi nyss varit på systemet och köpt några fler kalla och nå vin som tydligen ska vara svin gott. Återstår att se, haipah i vårvädret gottfolk!

ge mig hanna&john, finns de några snyggare eller?



Idag är det en jobbfri dag så snart ska jag bege mig ut i vårsolen för att njuta av en brunch och en uppdatering av livet från anna! Det är en bra start på helgen!


vi sjunker till en barnslig nivå på natten

På jobbet har vi touch på en maskin, så en kvinna jag jobbar med skulle sätta igång den och hon får inte musen att röra sig så jag säger bara "du måste pressa hårdare", hon gör det och utbrister i "jaaaaha, jag är inte van med sånna här musar". Med tanke på att de var sista timmen på kvällsskiftet så höll jag på dö och frågar henne "jaha va är du van med för musar då?" innan hon också utbrister i skratt och svarar då bara "men, alltså jag mena ju inte riktigt så." Efter det satt gubbarna på dildon sven och vi alla kände att det var nog dags att säga godnatt!


<3

        


hej tjo och klackarna i taket

I fredags hade vi lite förkrök här hemma innan vi drog till paradise och dansade som aldrig förr! Vaknade upp lite väl bakis på lördagen och då var det bara att svira om och åka till sandviken där det väntades 20årsfest för sara wijk! Med mycket dricka, lekar och annat skoj så drog vi vidare till kära lobby, som sög ;) Söndagen spenderades med kebabpizza, godis, television och suzanne. Nu har jag nyss kommit tillbaka till sthlm och ska snart dra till jobbet för en em vecka.

                    

ge mig imorgon så jag kan fira in helgen och skaka rumpa, fast helst en fredag utan att jag behöver kliva upp 4.30 och jobba!


Studio 10

              

FM vecka, shopping, pizza käk och frisörsallong här hemma! Nu är vi lite död i soffan efter nån jäkla lek utomhus och snackar allmänt skit åh äter ostkrokar, inte ostbågar!

RSS 2.0