my heart is refusing me

                  

Igår mina kära vänner var vi på Vickan igen för att skaka av oss alla hämningar & släppa loss för att starta veckan på ett bra sätt, vilket alltid är lika najs!
                                                FUCK YOU RIGHT BACK!

Come on everybody clap your hands, now you're looking good!





Idag fyller snyggemma hela systemetdags så det firade vi igår med god mat & dricka, grym musik, härligt sällskap i form av ett taggat tjejgäng & det blev en sjukt lyckad kväll! Idag är det morsdag så nu ska jag äta lite middag med nära & kära innan jag åker tillbaka till sthlm för att där möta upp mäklaren & säljaren för att skriva på kontraktet. Ja just ja gottfolk, jag har ju köpt en lägenhet! Aweeesome, haipah!
             


a dead man's hand

Har för tillfället inget internet vilket är lite så där lagomt små segt. Har varit fullrulle sista tiden nu, vilket är både positivt och negativt. Har hunnit med skön musik så som maggio, tove styrke, ulrik & så vidare, utgång, umgänge med fina vänner & självklart massa annat. Igår var det iaf VIP kväll på Carlings med bärs & härliga rabatter, jag kanske råkade handla lite för mycket. Såå, varför är alla carlingsmänniskor så snygga?


 


dansa med mig

              

Är hemma hos mor & far nu för att bli lite ompysslad & njuter av att jorden inte har gått under än! Igår var det en härlig dag med bästabrudarna med grillning, allmänt mys & häng. Ikväll kör vi igen & imorgon blir det back till sthlm. haipah gottfolk

give me everything

Har varit en helt okej vecka hittills & helgen blir väl bara bättre hoppas jag, då det blir hemfärd till nära & kära. Igår skrev jag även kontrakt på en tillfällig lägenhet så nu jävlar ska jag ut i bostadsvärlden & hitta mitt framtida hem. Så snart ska jag iväg & träffa mäklaren för att kolla på en lägenhet som för tillfället ligger på lista topp 1 nu. HAIPAH!

             


you give me some strong energi

                   

Igår var det en dag med fullfart & sista flyttlasset eller vad man ska kalla det gick. Gårdagen spenderades med dom bästa då det blev fotboll, pizza & film. Nu ska jag börja tagga inför gymmet sen blir det umgänge innan det är dags för nattvecka! Haipah

fuck you right back



Imorse blev jag väckt av att farsgubben ringer & säger att han & mor står utanför nu så jag kliver upp trött & bakis. Där står mina underbara föräldrar & genast blev dagen mycket bättre , mitt bakissug försvann & vi började packa in allt för flytten. Har varit full fart hela dagen; flytt , danshäng, pizza & nu hänger vi här i en tom lägenhet för att försöka få lite sömn innan kvällen välkomnas. Så haipah folk! 


johnossi & caliente

              

Gårdagen var jag ledig från jobbet vilket spenderades med att svänga förbi & gratta anna en stund innan jag drog vidare för fortsättning på tatueringen innan det blev käk & shopping med maria. Kvällen avslutades med johnossi konsert, vilket var helt fantastiskt bra samt utgång på Caliente. En lyckad dag med andra ord! HAIPAH

i'm gonna be your new neighbor

                

Igår var jag & kikade på en lägenhet så den första juni ska jag flytta hela två-tre gator härifrån , gosh blir nog längsta flytten ever ;) iaf så flyttar jag & emma ut från lyan vi bor i nu i helgen & jag bosätter mig då hos hjärtat tillsvidare! Har väldigt mycket att göra på jobbet nu vilket är sjukt stressande & jobbigt , men det är bara att knega vidare.

det ekar över hela staden

                  

Var ute & cyklade ungefär hela dagen igår i det fina vädret, underbart! Sedan mot kvällen blev det filmkväll med fina vänner. Skulle även vara lite snäll & lämna tillbaka en film som vi hyrde tidigare i veckan & det visade sig sen att emmas film låg i fodralet istället för hyrfilmen. Ops! Nu blir det jobb & ikväll Vickan & skaka rumpa!

flickor & pojkar med tomma ölbrukar i handen & lågor som brinner natten ut

            

Gårdagen var faktiskt riktigt härig med en promenad till gamla stan i strålande sol, sedan häng vid bryggan & god mat. Kvällen spenderades på härliga söderklipporna!

rock'n'roll biatch

                   

the girl with the tattoo

            

Rock'n'roll gottfolk! Om sisådär en timme ska jag iväg för att gadda mig vilket känns awesome! Denna gång kommer det att bli på vänster underarm. Förövrigt så var det lite afterwork igår vilket var riktigt trevligt! Nu är det helg & jag väntar på två snygga brudar från hemtrakterna & oj vad mysigt vi ska ha det! Haipah, trevlig helg på er!

I'm going backwards through time at the speed of light

                      

Sitter med hårfärg i & är ganska nervös över hur resultatet kommer bli, gosh men det återstår att se.. Iaf så ska jag snart iväg på en lägenhetsvisning med omgående inflyttning vilket skulle vara kanon för min del! Så håll tummarna gottfolk! Haipah

Det kallas tvivel, det där som stör! Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

                  

Har haft en riktigt grym helg med underbara människor & idag var det tillbaka till verkligheten & jobbet. Fredagen var helt okej på paradise & det blev riktigt kungligt i uppsala innan vi drog tillbaka till sthlm för festligheter, utgång o.s.v innan gårdagen avslutades med en tur på stan & filmkväll med snyggbrudarna! Ikväll är det vanlig måndag igen vilket betyder att vi intar dansgolvet på Vickan!

RSS 2.0