den där mannen som tog mig med storm



Det är helt ofattbart vad fast man kan bli, jag hade inte honom lång stund men han har verkligen träffat mitt hjärta. Jag tänker på honom väldigt ofta och undrar om jag hade kunnat gjort det bättre. Jag saknar den där fina saken som blev så glad när man kom hem, som hela tiden skulle vara med och som skulle mysa och sova med en. Jag saknar till och med hans energi och busighet. Det är väldigt tomt utan honom nu, inte okej.

Snart jul, samma problem: Vad ska man önska sig? Vad ska man ge bort?

 

Jag borde egentligen börja köpa julklappar nu, men det är så svårt.
Jag vet inte alls vad jag ska köpa, ingen vet vad de vill ha heller.
Jag önskar mig nog en tatuering och kinnect, kanske.


it's a good weekend



Har varit en riktigt bra helg som har bestått av julbord & festligheter med mina kära arbetskamrater & härligt umgänge. I söndags var de även första advent vilket bestod av mysfrukost & härligt umgänge med en vän. Men vars är snön som alla pratar om? Här äre bara blåsväder. HAIPAH gottfolk

Would you be happy?



Jobb, läkarbesök, böter och strax skhlm samt ikea med en snyggwe, de kallar jag en bra dag om man bortser från böten jag fick utanför mitt eget hus. Dumt! Då min telefon har pajjat så blev jag ju tvungen att köpa en ny, så nu jävlar ska xperia & iphone 3an bort för nu har 4an tagit över i min hand. Haipah gottfolk!

pussy pussy - licky

I helgen blir det fullt ös vilket jag gillar mega mycket, halibaluba hela jävla dagen! Funderar starkt på att tatuera mig på bröstkorgen också, jag kommer nog boka en tid nästa vecka. Katshing! Förövrigt har min telefon gett upp, så jag står utan just nu. Men får väl införskaffa mig en ny då, iphone eller galaxy s2 är frågan bara!?


skulle verkligen behöva en dos av fjällvärlden just nu, det vill säga snowboard och snöskoter!


let's get lost sometimes. and do it again and again. uh huh it's you! that make me smile


feels like i'm going insane

    

Hade en riktigt dålig natt, sov knappt nånting och sedan upp och jobba lite så där alldeles för tidigt. Nog trodde jag att min dåliga natt skulle göra så att det blev en bra dag, men icke då! Jag skulle egentligen gå ut ikväll, vi skulle köra en Vickan och dansa galet! Men jag orkar helt enkelt inte, jag ska se film i sängen! Godnatt gottfolk


rock at sea bildbomb


En kvinnas doft



Jag antar att det inte bara är jag som älskar parfymer. För mig kan en doft förändra både mitt humör och karaktär. Det vill säga att jag gillar att ha olika dofter vid olika tillfällen som ger en karaktär beroende på mitt humör. Samtidigt som jag kan bli lite irriterad på en person som för mig bär helt fel parfym, för jag är själv inget fan av så kallade smällkaramell eller puderpuff parfymer om ni förstår vad jag menar. Jag föredrar då hellre en dov doft med lite kraft i, lite som Giorgio Armani, Calvin Klein, Paco Rabanne eller Diesel. Så tomten, nu vet du vad jag vill ha så snälla du, ge mig en fin mystisk, fräsch, sensuell doft i julklapp! Tack på förhand.

Stolt kille på skogspromenad i det fina vädret!


music speaks




The girl with the dragon tattoo



Just nu längtar jag tills den 14e december då Trish Summervilles ny lanserade kollektion kommer ut på marknaden. Den kommer bli rockigt grym tror jag! Inspirationen till den är Lisbeth Salander som är sjukt häftig. Så det här gottfolk, det kommer bli någonting att hålla ögonen på tror jag! Så, ge mig detta nu! HAIPAHpuss

Kärlek, något som förändrar ett liv!

            
Det här med kärlek är ju något som kan ställa till med precis vad som helst. Lycka, skratt, glädje, tårar & svek. Jag har fått höra att olika kärlekar passar en olika perioder i livet, så vad är då livslång kärlek?  

Rock at sea - the boat that rocked



Har haft en sjukt kul kryssning där jag träffat en hel del roligt folk. Det har handlat om bärs, bugg, twist & en hel del schyssta band! Det gör vi om nästa år brudar & gubbar! Bilder kommer så småningom, puss gottfolk!

for how long must we sing this song?

              
Fick sova ut imorse vilket verkligen behövdes & gick då ut på en lång promenad med Akilles. Vi gick till en agilitybana där han fick leka av sig lite, tiden sprang iväg så vi blev där väldigt länge & hem fick jag en trött kille! Ikväll blir det iaf idolmys, så nu ska jag vila lite bredvid muskelberget innan jag ska göra lite ärenden.


Look at the stars, look how they shine for you.



Nu är mina kära vänner på kryssningen & kommer hem om 24h, vilket jag också skulle vilja vara på nu! Istället blev jag hemma med Akilles som just nu ligger och snarkar här bredvid mig. Jag håller på bli sjuk med feber & dödshuvudvärk, vilket känns sjukt tråkigt och skulle vilja att typ mamma kommer med varmt te! haipah

Akilles


Damn you I am falling, I have been playing too long, and my heart is got me wrong and I am stuck between two border-lines


it's a good day today



Idag är det en bra dag, för imorse vaknade jag av ett mycket efterlängtat samtal! Dock ett missat så jag fick ringa upp senare & då var det min kära tvilling som är påväg hit! Hon har bott i norge ett tag & jag har inte träffat henne på sjukt länge, snart plingar det på min dörr & som jag längtar efter henne. HAIPAH GOTTFOLK!

i'm the one hiding under your bed - but now i'm going to södertälje for some nice hanging


to hate is to show you still care. who needs that? focus on what's really important



Just nu längtar jag bara tills snön kommer så jag får åka lite skoter igen & jag kommer gasa som aldrig förr! Men snart är det även helg & det ska bli så fucking jävla skönt. Då väntas en del roligheter & jag får även finbesök av fröken nilsson från umeå som stannar en vecka.

god morgon

´

Har varit lite fullt upp i veckan såsom jobb, en tur till skhlm för att inhandla lite nytt vilket kanske blev lite väl för mycket än vad det var tänkt. Igår var jag även på middag med mina två kära vänner, vi gick till TGI Friday's på Stureplan där jag aldrig hade varit tidigare. Kan ju inte säga att det var vad jag hade förväntat, det var kassa kockar men servicen var bra iaf, chefen kom ut & vi fick gratis förrätt & efterrätt, så det var nice!

RSS 2.0