mary & max - based on a true story



En på jobbet berättade om den här underbara filmen för några veckor sedan, så äntligen har jag gett den en chans. Alla borde verkligen se den! Jag skrattade så att jag grät flera gånger och vissa gånger grät jag bara. Verkligen hur fin som helst!

Finns tydligen en sida där man kan gå in & välja modell, kläder & allt!


MUMMA! pasta m. jätteräkor, gräddsås, pesto & basilikacréme! åh lite lite babyspenat & körsbärstomater.



Rullskidorna gick förövrigt helt okej trots att man varit sjuk i veckan, det kändes men att solen lyste gjorde ju inte saken värre, härliga väder! Trevlig helg gottfolk!

Min kamera fuckade upp sig igår som ni ser här! fler bilder kommer så fort jag fått dom. Men är hon inte sjukt vacker!?


underbara höst



Idag har det varit en sån där underbar höstdag med riktigt skönt väder & sol! Var iväg en sväng till globen för att byta lite saker & köpte då även en present åt mig själv. Drog sedan iväg till vapiano för att få i oss lite mat. Nu rullar tvättstugan för fullt & jag vädrar ur lägenheten. Ikväll verkar det bli filmmys & kanske slår man till med lite varm chocklad med marshmallows. Hejhej sköna hösten, ge mig mer sol!

tvillingarna (21 maj - 20 juni )

                               

Din sexprofil: En mästerflörtare är vad du är, vilket leder till en hel del sexpartners. Du letar nämligen efter den perfekte älskaren, och det är inte många som kan möta dina krav. Du är den som tar inititativ och är inte rädd för att testa något nytt, förutsatt att det inte kräver planering för det tråkar ut dig. Spontant och varierat ska det vara!

Turn-ons: Snuskiga sms och telefonsex. Dirtytalk går hem!

Turn-off: Svartsjuka.

Sexattribut: Din mobiltelefon.

Drömmer i hemlighet om: Att ha sex med en främling på en flygplanstoalett.

Bästa astro-sexet: Magnetisk dragningskraft och sexuella fyrverkerier hittar du med skytten. Stenbocken kan däremot vara svår; ni kommer bara missförstå varandra. 
_________________________________________________________________________________________


torekällberget


ååh



Drömde att jag vann tjugofem miljoner och vaknade upp med ett leende på läpparna imorse som försvann lika fort när jag insåg sanningen. Då jag bara låg i min helt vanliga säng här i helt vanliga stockholm. Det finns så mycket jag skulle göra för dessa pengar. Bland annat skulle jag köpa mig ett hus i the california land, fast har dock inte bestämt än om de blir san francisco eller los angeles. Då båda dessa städer är helt underbara! Sen skulle jag ge bort massvis med pengar till min familj.

Samt ge bort en hel del till forskningen av den dummaste och hemskaste sjukdomen i hela världen, cancerforskningen! Ni måste hitta ett botemedel NU och även göra världen mer vänlig för allt, hur nu man ska lyckas med det.
haipah gottfolk!

imorgon spelar denna dam i sthlm! jag måste dit


om det bara var så enkelt



Den här låten har jag lyssnat på ett bra himla tag nu och inte nog med att texten är riktigt bra så gör newkid verkligen bra musik. Lyssna in honom gottfolk! haipah

dansande bebisgiraffer



Jag vet inte riktigt vad det är med min kropp just nu, den har lite kollapsat, jag har ingen ork men hjärnan säger ta dig upp. Kroppen säger kryp ihop i fosterställning. Jag vet inte vad det är, men jag måste ta mig upp! Jag måste ha soppa. haipah

this is my weekend

 
Fredagen började med att jag drog direkt & mötte upp brudarna efter jobbet, vi drog till nivå där vi tjugo över tre drog igång med det alkoholhaltiga. Efter ett bra tag där drog vi till grönan för att ännu en gång se en helt fucking bra konsert av veronica maggio! Kvällen fortsatte sedan till nivå igen & därefter till club kg på debaser för att ha en jäkligt bra utgång där.

Bakis vaknade jag upp och blev lite väl sen för att mötta upp sis' på stan innan jag stressande tog mig till södertälje för en ny kväll med alkoholhaltigt. Där började kvällen hos emma innan vi åkte upp till torekällberget för 3-rätters & godricka med jobbet. Var faktiskt riktigt trevligt men alla fick nog i sig lite väl mycket. Därefter åkte vi ner för att dansa loss på 550 med grym musik & drog sedan vidare till flamingo som oxå var ett bra ställe.

Kvällen avslutades i emmas soffa där jag imorse vaknade upp lite väl bakis som fortfarande inte gått över. Ständig huvudvärk & illamående är vad denna dag bestått av. hejhej bakfylla


haipah gottfolk

Imorse vaknade jag av att grannen slipade golvet eller nått sånt strunt vid halv 7 för att då bli tvungen att kliva upp, gjorde mig då klar & drog in till stan. För att där besöka nyöppningen av bikbok, det slutade med en sisådär 8-9 nya plagg inhandlat, "champange" & goodiebag. Sedan var det dags att bege sig till jobbet där jag ännu en dag bara arbetade med gubbarna. Idag blev det prat om punglyft, snoppförstoring & mansbröst, oerhört intressant måste jag säga..

Nu ska jag prova kläderna sen krypa ner i sängen för att sedan befinna mig på jobbet 8 imorgon. Därefter väntas de VERONICA MAGGIO med snygga brudar, puss!


Klappa djuren lite



Helgen har jag spenderat på skansen för att klappa lite djur, dricka & äta gott som sedan avslutades med tacos & filmkväll, lite alkoholhaltigt, mycket pizza & kärlek.

ohyeah


Sjörövare, rom & en stor jävla kniv



Med tanke på att jag är ledig imorgon så ville jag så gärna ta ett glas jack daniels innan jag insåg att den var ju slut. Det blev en liten överraskning för mig själv och det fick bli lite proviva istället. Ikväll blir det Daniel Adams-Ray, vilket kommer bli sjukt bra hoppas jag! Får se om vi drar vidare sen, haipah! puss

shut up and run

Stack ut för att träna ett tag efter jag vaknat, var riktigt skönt men lite väl blåsigt och hujeda mig vad många olika vägar det finns att bjuda på här. Aja, var riktigt skönt att komma igång med rullskidorna iaf och få lite skidåkarkänsla tillbaka! Sedan har jag även varit runt på affären för att inhandla lite mat över lite grubbel på ett tomt kylskåp, nu klarar jag mig ett tag till och har nyss tillagat lite kycklingwok med cashewnötter. mumma! Inatt blir det även sista natten sedan blir det helg, längtar!  


then we go to another land

Ska genast trycka in på tvplay för att se hollywoodfruarna, äta lite sån där "frukost" från ett tomt kylskåp och ha allmänt mys i soffan innan jag ska bege mig till Capio. Nattens jobb hade jag en riktig trött svaka & då längtade jag bara hem till sängen så nu känns det jävligt skönt att det bara är två nätter kvar. Just ja, för övrigt så har jag letat efter ett fjäderörhänge och nu är jag ett rikare. haipah!

       

it's a a a a angel

Som vanligt är jag alltid lika roligt sällskap när klockan börjar slå efter bolibompatid & jag har jobbat en fm vecka. Det här med att somna framför film, tv & när man egentligen ska ha allmänt mys är som min lilla specialitet, det är bara att vänja sig!

Hej igen hösten!

Tycker du att det är dags i år igen? Tänkte bara tacka så himla mycket för finnarna! Imorgon tänkte jag tvätta dom med ditt regn och sedan torka av det geggiga med dina löv. Så hösten, hur mysigt tror du det kommer att bli då på en skala ett till tio? Näe just det! Så det kanske du borde ha tänkt på lite innan va! hejdå hösten!

 165144_10150348776675538_778400537_16007426_5686050_n_large

A true story



Har sett denna film idag & den var faktiskt riktigt bra då den handlar om en ung lovande surftjej från Hawaii. En dag när hon tränar inför en stor tävling blir hon skrämmande nog med om en hajattack, en 4,m lång tiger haj! Sedan får man följa hennes kamp & liv om att kunna leva vidare.

Då filmen även är baserad på en riktig händelse blev den så jävla mkt bättre. Jag kan även säga att jag avgudar människan det handlar om då hon är oerhört stark med en grym vilja samt tro! Så se den gottfolk, haipah!

you name it



Kollar på television & filosoferar så att hjärnan spricker, måste sova tidigt ikväll så jag orkar upp till näst sista jobbdagen. Träning, sushi & lite nya kläder är bland annat vad denna dag tillbringats med. Never say never, haipah gottfolk!

just another nerdy girl



Imorse stod klockan på 04.30 då var det bara att göra sig klar för dagens jobb. Har sedan dess skyndat mig hem till tvättstugan och har nyss satt mig ner för att koppla av en stund. Snart ska jag iväg en stund & ikväll blire tacos med tacodrottningen! Imon väntas även finbesök från hudik, trevligt de! Haipah så länge gottfolk

det är värt att ge 5 min åt denna


från och med du

   

Kollar på idol & just nu sjunger en kille reagge blandat med från & med du, riktigt duktig! Iaf så har det varit fullt hus i helgen. Har även spenderat 5h timmar på ikea vilket resulterade i att jag nu har massa grejer som jag inte riktigt får upp pga inga verktyg. Lördagen blev det en till grek & sen vidare till puben & kära jack daniels!

saknar mitt långa hår som fan


 

 


JD is my big love



Sov lite för länge idag & hade lite missade samtal samt sms när jag vaknade, gjorde mig snabbt klar innan jennifer dök upp. Ikväll kom även päronen hit & nu har vi hållt på fixat till lite i lägenheten, så nu slappnar jag av med lite go'dricka & väntar på thaimat som dom är iväg & köper. Pusshejhelg

it's summer ending



Längtar redan till sushin ikväll på jobbet & inatt blir sista passet innan helg vilket ska bli oerhört skönt. Nu blir der ner på stan för lite ärenden & trevligheter. Kom även på att det kanske inte är så himla smart ändå med avbetalning, får ju inte fastna lika hårt för det som för tradera och nått år sedan, då det var mitt hem.

l o v e h a t e


!

Tumblr_lqsfw2sc0i1qbhvlao1_500_large

Sitter på jobbet & har inte långt kvar tills det blir hemgång & bingen. Ska bli skönt som fan & ännu skönare är att jag precis lärt mig från Emma att man ska klicka hem kläder med avbetalning! Hur smart är inte det då? Haipah gottfolk

RSS 2.0