Har haft en mysig helg där hemma. Där det ...

Har haft en mysig helg där hemma. Där det har blivit häng med några kompisar, en hel del kaffe åh sjukt dåliga matvanor. Fick även träffa familjen åh mina älskade katter. Iaf så tog jag mitt lilla pack åh vi åkte tillbaka till sthlm rätt sent, lite väl sent blev de nog. Menmen, nu sitter jag på pendeln påväg till jobbet åh är redan inne i den såkallade sthlmsstressen igen. Haipah gottfolk

on the road again


yeah fuck it's friday



Vilket menas att jag denna helg styr ratten uppåt i landet! Har lite små ärenden & saker jag ska göra fram tills dess så får se vilken tid jag lyckas gasa iväg, tjarå!

rocketfylla




Har dunkat dessa grabbar & haft systuga här hemma med lite rosé.
Vad gör min älskade vän Linnéa med mig egentligen?


fyfan vad snyggt!

Img0361vv_large

Igårkväll glömde jag totalt bort att jag skulle dricka vin. Men lika bra var väl det eftersom jag skulle jobba, sista natten! Men snart får jag också åka hem & sova vilket ska bli gudomligt skönt!

If you don’t move, you’re dead



Det är sånna här gånger man inser vilka som verkligen betyder nått i livet & vilka som verkligen ställer upp. Jag är tacksam för de fina vänner jag har & tacksam för min fina familj. Jag skulle även vara väldigt tacksam för en resa till i princip vart som helst, andra sidan jorden skulle inte sitta fel, eller bara andra sidan landet! Tack

”Knarkande bandkollegor & ett svindyrt tystnadspliktsavtal med Axl Rose”


På nått konstigt sätt så har jag fastnat lite för Dregen, han är ju bara en liten sluskig rockare men nått finner jag i gubbjäveln. För vad är snyggare än rock'n'roll liksom? Och det här med hans nya godisprojekt ”polly rocks” de kommer bli svingott! Right?

i lost myself

Tumblr_ltlefrilme1r5pyhzo1_500_large

:I


love is pain. and we'll do it again.



Igår hämtade jag upp Jennifer med hund i tyresö så vi tog en promenad längst vattnat i det fina höstvädret. Stack sedan ut på en liten roadtrip för att kika runt lite. Såg att det var filmspelning utanför ett hus så givetvis lärde vi köra förbi där. Såg då även att de va huset som alex & anna bor i, i solsidan! Drog sedan vidare & kollade in alla läckra hus i solsidan & saltis innan det blev en tur in på bolaget för att handla inför kvällen. Sedan bjöds kvällen till en början på vin & idol med två vänner innan det blev lite för mkt & kvällen gick över i whiskey fylla, där jag var helt klart mer än salongsberusad.

sicken fager liten mö



Jag har kommit in i nå bilträsk eller så är det bara så simpelt som att min fagra dam vid namn audi känner för en liten omvandling nu på höstkanten. Så vad sägs om att tona klart rutorna & stoppa in lite nytt ljud? Det är vad jag ska pyssla med framöver. För vinterdäck & nya svarta navisar fick du ju faktiskt igår & stereo i helgen! KYSS

the time is still running



Har ingen riktig aning om vad jag har gjort idag, har varit en riktigt slö dag.
Sitter med träningskläderna på & insåg nu hur mycket klockar var.
Får hoppa över träningen för att skynda mig iväg till jobbet! Haipah gottfolk.

fuck off



Tur jag kollade kalendern innan jag sa godnatt igår kväll, annars hade jag kommit lite fel tid till jobbet. Förövrigt så ska Emil tatuera sig idag, han ska göra klart hela sin arm & ut på handen, det blir nog snyggt! Jag är också sugen på att göra nå mer, det finns så himla mycket snyggt att göra ju! Peace out, one love!


<3



Har haft en skön helg hemma med nära & kära! Men när mor min säger att hon vill att jag ska flytta hem för att hon saknar mig så mycket & för att det är så tomt. Det blev en liten tyngd på hjärtat & jag kände genast en liten tår i ögat. Älskade älskade mamma!

motorcross



Är som sagt hemma hos mamma & pappa i helgen. Så blev en tur med röda faran, vilket var sjukt roligt! Jag inser nu att jag vill lite smått tillbaka hit så man kan åka cross varje dag, eller iaf en gång i veckan. Och på vintern sticka ut med skotern.

                              Fart, fläkt & bensinluktande motorer
                    Det som kallas livet ropar & det som jag älskar att köra!

home sweet home

Imorse lämnade jag stockholm för att bege mig till hemorten. Blev hämtad på tågstationen & sedan har det varit full fart hela dagen. Allt ifrån ikea, god mat, idol till rom / whiskey! Fast jag har varit helt död & helst av allt bara ville krypa ner i sängen med katterna! Förövrigt fick jag böter på tåget, mindre kul!

Polis? Process operatör? Journalist? Affärsbiträde?



Nu har jag tappat arbetsviljan lite. Jag trivs jätte bra på mitt jobb, jag trivs med arbetskamraterna men är det verkligen det här jag vill? Vill jag vara process operatör inom medicinsk tillverkning livet ut? Vad hände med alla framtidsdrömmar som ungefär har svävat bort bland molnen? Vad hände med det här att man KAN om man VILL!? Jag är feg & jag måste komma underfund med vad jag verkligen vill!  

inflyttningsfesten i bilder


Ett två tre, ikväll ska vi festa med rosé!



Stan med shopping & mysfika med mina fina vänner, nu tar vi en liten powernap innan vi börjar tagga för kvällen då vi ska festa som aldrig förr! För ikväll har jag inflyttningsfest & sen gör vi stockholm osäkert på dansgolvet. puss gottfolk

Imon kommer mina snygga vänner från viken!


viking line - jag chillar med morsan & farsan!

  

RSS 2.0