... glömde jag berätta om lördagen?

FANTASTISK! förfest hos anna sedan utgång, livet leker lite till! Härligt sällskap, skön musik, kyssar och god öl. Vad mer kan en kvinna begära?




fuck hangovers!

Fredagen bestod av inflyttning, besök av min kära blonda vän, tacos och filmmys. Vid halv fyra på natten ringde kära sambo och ville bli insläppt som hade varit ute och svirat lite på dansgolvet. Blondies mobil ringde vid 7 på lördagsmorgonen och hon frågade om det var jag, jag svara bara mm eftersom vi låg och sov där hon sedan svarar i mobilen och de står "alarm ringer". Tyckte hon var en riktigt smart brud där alltså! Lite skitsnack innan vi begav oss ut i det blå för en dag med shopping, god mat och självklart chailatte! Dagen till ära har det blivit umgänge med emma och storhandling på ikea, nu sitter vi framför tvn samtidigt som vi ångrar att vi inte köpte en pläd trots allt. HAIPAH HAIPAH GOTTFOLK!

                


det finns ett ställe där vi kan vara vi, där vi kan leva i våran fantasi!

            

Jag är helt slut efter en heldag på nya jobbet, har varit sjukt mycket att ta in och det är väldigt mycket att lära sig och det kommer ta tid. Men det verkar naajs bortsett från att det är så mkt lagar, krav och sånt där med säkerheten. Exempelvis får man inte ha mobil, smycken, piercingar, smink osv på sig. Så jag kommer att vara okontaktbar ganska mycket av min tid hädanefter! Iaf så när man kommer in i omklädningsrummet så tar man först av sig ytterkläderna, sen får man gå in i ett annat rum där man tar av sig till underkläder, sedan ska man tvätta/rengöra sig, sedan sätter man på arbetskläderna, ser ut ungefär som en sån där forskare fast väl ute i lokalerna känner man sig som nån i starwars eller nått sånt där. De är självstyrda truckar som har namn, som exempelvis freja! Aja, medicinsk tillverkare med inriktning magläkemedel, that's me!  


söööööödermalm

Mitt lilla rop efter hjälp lönade sig, igår skrev jag på kontrakt för en flashig lya på södermalm! I LIKE IT. Så igår var de kaffe åh likör med kära hyresvärden, som bor på gran canaria och var brun som tusan! inte alls avis, så ge mig sommar och sol!

  

ge mig en fucking bostad, helst igår! Om en vecka står jag bostadslös, det känns ju så där lagomt roligt! Hejja..


this is where i belong

Har blivit lite dåligt med bloggandet nu så en kort sammanfattning är väl att jag kom hem rätt sent på torsdag då det blev middag samt en & annan öl, fredagen blev det skoter åh sedan några fler öl, lördagen blev det valbo och sedan avslutades kvällen med baileys, nu är det söndag åh det väntas skoter åh middag med min kära familj. Sen blire sthlm och dags för en ny jobbvecka!

home home home

Fått ledigt från jobbet imorgon så ikväll drar jag mig hemåt mot viken, först väntas påskrivning av kontrakt och därmed byter jag även jobb från kära kontoret, kapitalförvaltningsbyrån på östermalm till medicinsk tillverkning.
Det blir bara att börja pendla och rikta in sig på att gå skift nu då, känns
så där lagomt kul med natt.. Aja haipah och vi ses i sandviken gottfolk!

        

"I rymden finns det inga känslor, men det finns det här"

Vilken film, vilka skådespelare, riktigt bra, man blir faktiskt alldeles varm och glad av den! Och fröken Forss gottfolk, vilken oerhört vacker kvinna och så sjukt charmig med en alldeles varm och fin röst. En kvinna med en väldigt inspirerande och glädjefull energi som man bara blir helt berörd och glad av, det bara är så.

       

fly away like a bird, bad things



just the way you are

Iaf så fick jag ett paket från posten som jag skulle hämta ut som kom på alla<3dag, dock har jag inte haft tid att hämta ut det så imorse studsade jag upp tidigt för att springa dit och hämta ut det innan jag drog till jobbet. Jag drömde inatt att nån hade skickat ett avklippt finger och sånt där konstigt, emma trodde det var en gul ballong men när jag väl öppnade upp det så var det lite smått och gott från en hemlig beundrare (min mamma).


Underbara dag, underbara dag, underbara dag!


Kiss every man while you still can, like a lady



Förfesten var naajs med riktigt härligt folk, skön musik åh mycket skratt! Det gillar vi, utgången spenderades på blå som så många andra gånger förr.


Cause it's saturday, ain't nobody here to take

Vaknade upp imorse och insåg att det var strålande sol ute vilket gjorde att jag snabbt hoppade in i duschen och gjorde mig klar för att sedan dra iväg och kika på en lägenhet som hade visning idag, de sa att jag gjorde ett bra intryck och att de lämnar besked på måndag. Jag säger bara, ge mig! Sedan gled jag vidare in mot stan för att där möta upp ems och hennes kompisar hemifrån, vi käkade och så innan jag mötte upp ellen på stureplan för att kika på en balklänning åt henne och sedan gå i lite ytterligare affärer då jag INTE skulle handla nått, vilket slutade med att jag köpte två kavajer, ett par jeans åh strumpor, vilket också var nödvändigt. Snart ska vi laga lite käk innan vi drar vidare mot härligt umgänge där de väntas förfest! pusss&haipah

               


true story!


painted by numbers

Det är fan schysst på jobbet nu, men med att titta ut genom fönstret och se att det hagglar snö ner känns ju inte speciellt roligt och är helt trött i huvudet efter att ha haft en utbildning och ägnat tid åt det svenska pensionssystemet gör ju inte att jag blir piggare nu direkt, så tacka vet jag kaffe! Kanske man ska gå hem snart? Förövrigt så är det ju snökaos här vilket blir lite överdrivet, ställa in bussar, pendeltåg & så..


Typ 15:00                         20:00                           23:30


kaffekaffekaffekaffekaffe

Ellen har gjort mig illamående, dumma tjej och dumma biskvi! Förövrigt så ska vi börja plocka ihop på kontoret imon så nu jäklar blire inte mycket jobb i veckan, vilket inte Anna & jag gjorde idag heller, gå i affärer på arbetstid är helt okej. Jappjapp! Förövrigt hoppas jag verkligen att Stina kommer med i robinson! Haipah gottfolk!


home is wherever im with you

Det har varit lite omställningar på jobbet nu och vi kommer bara sitta kvar på nuvarande kontor veckan ut, sen kommer vi lämna Birger Jarlsg. 4 vilket känns sjukt tråkigt. Men om ungefär en månad kommer jag flytta till en ny lya åh ungefär då också börja på ett nytt jobb vilket blir spännande, fast tråkigt att lämna världens bästa kollega! Aja, idag har det blivit mys med mikaela åh en sväng på söder med henne åh ems då vi var till skybar i skrapan, mäktigt!

                                

en frisör till pappa & en illaluktande vän

Jag vet inte riktigt hur jag vågade göra det men hur som helst så behövde jag klippa mig och min far snällt erbjuder att han kan göra det. Så sure tänkte jag innan jag riktigt tänkte efter att han kan ju inte klippa, menmen, nog satt jag där åh han med en rakapparat i handen då vi inte hade någon sax. Men hujeda mig, jag tror nog att min kära far ska lämna sandvik och bli kollega med bobby istället! haipahhaipah papi



Förövrigt så har jag träffat min kära blonda vän idag, som var sjukt bakis!


<3

Det finns en glädje men ändå finns det egentligen något bakom det som sägs. Det är ord som ibland kan innehålla en gnutta för mycket ärlighet. Ord, som då och då kommer fram med en viss dryg ton, men som ändå får mina läppar att le. Det råder delade meningar kring hur det hela gick till, men det spelar ingen roll för det är vår historia och det är de olika versionerna som är en del av charmen. HAIPAH


ojojoj, gottfolk va ska man säga?

Anledningen till att det blivit lite dåligt med bloggande får jag helt enkelt skylla på att ja har haft massa annat för mig, vilket har bestått av jobb, bärs, chailatte åh massa umgänge! Idag är faktiskt första gången jag inte går ut sen jag flyttade hit! Och imorgong kommer mina föräldrar på besök

                          


så sjukt skön alltså!



"Ja, men du förlorade ju en men vann en annan"

Helgen var faktiskt riktigt bra bortsett från sånt där drama som man bara ignorerar! I fredags var det fest och utgång med snyggbrudarna, lördagen blev det bakiskäk, lite shopping och innebandy med samma snyggbrudar sen utgång. Söndagen spenderades med dom där trevliga sthlmarna innan det sedan blev måndag och dags för jobb. Därefter stack jag hem till hagström och såg massa film, skön start på veckan! Nu blir det snart piercing med Emma och så ont de kommer göra.. wiihi

            
             

RSS 2.0