två dagar med musik, härlig gemenskap, alkoholhaltiga förfriskningar, dansgolv och annat roligt som hör till




Upp åh hoppa! Party ikväll!

Varit på arbetsintervju idag för medicinsk tillverkning, lät naajs och det gick bra! Får se hure går, ska man dissa stureplan mot östertälje? Ska man dissa sköna unga arbetskamrater (dock hårda chefer) mot trevliga medelåldersmänniskor? Det återstår att se helt enkelt.. Sedan var jag på stan med Jeffa, Emma, Hilma och Frida, naajsigt! nu blir det dusch sen paaaaaaaarty! xoxo fänz

              


pucko monster se upp!

Det här med premenstrual syndrome som de nu så fint heter men jag tycker de borde stå för pucko-monster-seupp eller något sånt. Idag är det jag som är detta se upp monstret, så passa er! Egentligen ska ju jag sitta på fridhemsplan och dricka öl just nu men jag vill egentligen vara själv under täcket och dunka musik så jag kan få vara lite i fred iaf. Men det som är aningen frustrerande är att jag nästan aldrig får vara själv så hejdå allihopa! Nu ska jag dunka musik och störa roomie lite! HAIPAH




Så sjukt fin låt och text! Får verkligen flashbacks när jag hör Ellie och längtar tillbaka till Popaganda och sommaren 2010.

jag är en vampyr jag suger och spyr låt mig komma in jag vill bli din lalalala

Första dagen på jobbet, började med utbildning vilket var väldigt mycket att ta in. Jobbar med ett par jävligt sköna människor iaf och fina kontor. Det är väl det som gör det hela, själva arbetsuppgifterna; ja sitta still hela dagen är väl inte riktigt min grej. Men nu måste jag tydligen gå runt i välvårdad klädsel. "Tänk som på en begravning" sa personalansvarig idag, det känns lite tråkigt. Men låt gå! Aja, nu blir det true blood!

      

Talking smooth and play by rules, like a lady

I fredags var vi på blå och vi kan förknippa kvällen med drama, bortsett från det var det ändå en rolig kväll och lördagen var vi på zipper, vilket inte var  ett lika nice ställe! Idag har det blivit lite shopping och käk på taco bar. Men jag måste erkänna att jag har lite hemlängtan idag, jobbigt! Men imon är det jobbdags så de känns kul och spännande, återstår att se hur det går. haipah, haipah!

         


fulla för kärlekens och stockholms skull

Idag ska det drickas sånna där alkoholhaltiga förfriskningar, sånt där barnförbjudet som egentligen inte är något bra för kropp och själ men oj vad vi älskar det! Och oj vad kul vi har med det och oj vad gott det kan vara! Vissa har börjat säga att jag är en alkoholist och att jag inte kan kontrollera mig, de har ingen aning om va de pratar om, jävla idioter! Idag blir det iaf förkrök hos blondie sen utgång! Aweeeesome

             

F**in' perfect

Imorse kom jag tillbaka till sthlm efter några få men underbara dagar hemma. Det har varit körigt men gud så härligt då jag har hunnit träffat väldigt många fina människor. Bilder kommer väl sen, nån dag. Nu ska jag bege mig vidare, haipah!

                  


yesyesyes

Folk börjar förstå allt mer åh mer eller förstå, snarare ana kanske men det är faktiskt en del som redan vet, andra som tror dom vet och en del som är helt omedvetna om det. Men många av er frågar men det enda jag ger er är ett leende. Vissa ser på mig att det är någonting, ni säger ”titta på henne bara, det syns ju på långa vägar”. Ni säger att det syns i mina ögon, på sättet jag rör mig och genom mitt hånfulla leende. Ibland tror jag också att det hörs när jag pratar, jag gillar det här, det känns så rätt och bra helt klart. Hemskt mycket haipah!
 

            
           


i was drunk

  

   

Men det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans

Fredagen var svin kul med härliga brudar, mycket dans och skön musik åh man fick nog lite för mycket av det goda i sig, tror vi alla fick det! Den var jävligt händelserik och igår mådde man precis som man förtjänade det, men det var det verkligen värt! 

Igårkväll drog vi också ut och det var riktigt najs, det är alltid lika händelserikt när man går ut och jag är övertygad om att det kommer bli en sjukt kul tid i denna stad. Igår stötte jag även på en kille i trappen, han säger inget utan bara tittar på mig innan han tar tag i mig och pussar mig. Jag knuffar undan honom och undrar över vad som egentligen hände. Sedan på tunnelbanan hade jag tydligen pratat om heffaklumpar och att jag skulle flyga på en sån istället för att ta tuben, jag skyller på att man dricker för mycket här då det är 25:an. Men haipah gottfolk, vi gillar det!

             

Grabbar, grabbar åh grabbar

"Hej, du har jävligt skön stil"
"Ah tack"
"Ska vi ta en fika?"
"Va?"
"Ja alltså vill du ta en fika med mig?"
"Öh näe"
"Okej, men du får ha en trevlig kväll då!"
"Detsamma"

the party is in you and this is what we do

Idag har jag lyckats färgat håret alldeles själv, imponerande va. Strax ska jag dra iväg till frisören, sen ni gottfolk då väntas bärs och det känns sjukt underbart. Men ska försöka att inte upprepa tisdagens händelse, höhö. Så jag säger väl trevlig helg då! 

             


Ooh sexy baby,here she comes prancing past me! Everyone wonder what makes her so sure, confident in life and love!

    

Meet me halfway right at the boarderline, let's walk the bridge to the other side

Imorse var jag uppe med tuppen för att ha spenderat dagen i globen området på lite så kallade uppdrag sedan så har jag umgåtts med Allard och så har det blivit pizza, television och allmänt snack. Jag fick även lära mig lite uttryck som man tydligen använder här. Så nu ska jag tagga till sleven, ich! HAIPAH!

 

tjejer, tjejer, nu får ni lugna er!

  
Hade de riktigt trevligt igår med skönt sällskap, bärs, karaoke, äckliga gubbar åh allt som hör till. Det var verkligen en händelserik kväll kan man säga! HAIPAH gottfolk!


sticker åh dricker bärs, brb


en sån där riktig bloggare



Efter en spegelbild och en sån där jätte lång lista då jag ska svara på massa saker som jag inte orkar göra nu men där efter är jag tydligen en riktig bloggare. Hmm. Jag tycker det är ganska ironiskt, vadå riktig bloggare? egentligen. Kan iaf berätta att jag är nog den bästa personen i världen på att laga mat, jag brände precis falukorvarna!


klart jag är ute efter sex... ibland är jag till och med ute efter midnatt!

Matlagning för en hel armé, lunchkäk med Anne, shopping, fikamys, bio och allmänt häng med Ems är vad denna dag bestått av! Var och såg Svinalängorna, jäkligt gripande film och i princip hela biosalongen kom tårögd ut där ifrån, eller iaf halva då. Sedan så har Emma bestämt en frisyr jag ska klippa, det är en tjej på carlings som har den. Så visst, jag får väl lita på hennes omdöme och se vad som väntas.
 
                


underbyxer åh fotpösar

Idag kom jag tillbaka till sthlm efter ett par härliga dagar i sundsvall med härligt sällskap, god mat, hockeyrumpor åh allmänt mys! Jag tror jag också måste ta och lära mig sån där hockeystopp så jag också kan va lika cool eller iaf kunna stanna på ett par skridskor iaf, så kan jag styla för alla 08or sedan. Denna kväll har spenderats på va-de-nu-hette igen, nånting med 60 vare iaf vilket var riktigt najsigt! När vi väl skulle dra hem så upptäckte ems att hon tappat bort plånboken och vi fick vända men när vi väl var påväg tillbaka så hittade hon den i bröstfickan och vi med lättnad kunde ta oss hemåt igen. Någonting man kan undra över är ju var mina blåmärken kmr ifrån, hm. Fast jag vet, åh du också! Iaf så går mitt nyårslöfte bra, hittills iaf och jag är ju egentligen sjukt inställd på att klara det nu så! Nu väntas bingen så godnatt!

Alltså imorse!?

Vad hände egentligen? jag hade svarat på lite sms i sömnen och när jag vakna trodde jag inte att jag hade gått åh lagt mig än trots att jag sovit sjukt länge. Trött som en gnu hasade jag mig till badrummet och insåg att jag va tvungen att befria världen från mitt trötta jag och ta tag i dagen. Vilket jag också gjorde, för en liten stund sedan men nu ska jag snart bege mig till t-banan för att sedan göra lite ärenden innan jag hoppar på tåget. Det kommer bli några grymma dagar framöver nu känner jag på mig!

               

                                                HAIPAH GOTTFOLK


it's gonna be a good time in this city

Efter en inte så trevlig natt vare iaf dags att ta dag i dagen vilket bestod av att jag skulle lära känna området tänkte jag, det gick väl så där innan jag hamna i ett stort jäkla köpcentrum, awesome, sen blev det ikea och skön häng med Emma! Nu borde jag egentligen ta någonting att äta, kanske ett äpple? eller varför inte nudlar igen.

             
         Jag hoppas även att en viss sötnöt gör mig lite sällskap om nätterna snart..


ingen rubrik

Nu sitter jag alltså i mitt alldeles egna rum i lägenheten och har precis kommit på allting som jag redan glömt. Det är väl bra typiskt det också! Jag håller på funderar om man ska packa upp lite kläder eller om man helt enkelt ska vänta till imorgon då tröttheten är nå enorm just nu. Fast med en mage som kurrar värre än valens ska jag nog ta lite riskakor och kanske skriva en lista på allt jag behöver inhandla imon.

               

hejdå sandviken, hej stockholm!



Nu tar jag mitt lilla pick åh pack och byter stad! Jag kommer hädanefter inte vara en liten flicka från byn, nu blir jag en liten flicka i en stor stad. Hjälp


RSS 2.0