PEACE & LOVE gottfolk



Har äntligen fått tag på en P&L-biljett så om ett litet tag ska jag dra från jobbet & köra snabbt som fan hem för att packa & sedan bege mig till kära borlänge, awesome!

jag gillar att jag saknar dig

Tumblr_lnk0byzsan1qah78ho1_500_large


fred & kärlek

               

Man kan ju fan undra lite hur jag tänker, när jag har sovmorgon så har jag en tvättid klockan 7 på morgonen & sitter nu med räkningar. Kan inte påstå att det är en sån rolig start på dagen iaf, men hoppas den blir bättre! Förövrigt så har jag inte fått tag på den där jävla fred & kärlek biljetten & jag får en 763456345 samtal därifrån dagligen vilket inte gör det så mkt bättre, jag vill dit! Nästa år ska jag skita i om jag inte får ledigt från jobbet, då ska jag vara först av alla & köpa en biljett, japp! haipah gottfolk

ibland hänger inte riktigt huvudet med

                

Jag kommer just in i lägenheten & hinner knappt ställa ner väskan innan jag undrar vart fan jag ställde bilen, så jag går ut igen & kollar mig omkring efter den samtidigt som jag inser att jag står & kliar mig i huvudet som en gammal gubbe. Jag får lite panik & inser just att jag har tappat bort en biljävel! Det tar mig ett bra tag innan jag inser att den är ju faktiskt kvar på jobbet. Borde säga godnatt!

Midsommarrocken!


Har haft en riktigt härlig helg uppe i Vintjärn med några sköningar där det har blivit rock'n'roll, grillning, bärs, vicka rumpa, midsommar, bus & ståhej! Gårkvällen blev det mys & film men jag slocknade ganska snabbt, så imorse tog jag blåafaran hem till sthlm där det nu väntas jobb, behövs ledighet jatack! Sen kan ju alla motherfucker på P&L ha de så jävla bra då, för jag är inte ett dugg avis på er baah! hejdå gottfolk


glad midsommar på er gottfolk

       

Igår kväll var det trevligt häng med dom där sakerna på mossvägen! Idag är det midsommar och det betyder att vi far till dalarna & midsommarrocken, gryymt!


emma är bäst

            

Emma sitter här & tycker att jag ska lägga in en bild på henne & skriva att hon är bäst, förövrigt så tycker jag ju inte det så känns lite dumt att ljuga bara!  Är sista natten nu sen blire långhelg, haipah!

.

               

my run away love

                           

Spenderade hela dagen igår hos Steve så han har äntligen gaddat i lite färg på tatueringen! Sitter nu och lyssnar på regnet som bara öser ner & den där åskan som inte är så rolig, varför är inte en viss person här & myser lite för? Inte okej. Nu ska jag fortsätta med den där roliga tvättstugan. haipah i sommarsverige!

Gaaah, vad har hänt?

   

Efter att ha sett Never Say Never har jag också blivit en av dom, en av alla miljontals flickor som skriker efter justin! Jag tror nog att jag också fått lite sån där bieberfever!  

add a little rock'n'roll, a tough girl always steals the show

               

Kom hit igår och åkte direkt hem till jannice för lite kaffemys, därefter hann jag bara hem till mor&far innan skjutsen snabbt kom för att dra iväg på tacos innan det blev en grym rockabillyfest hos födelsedagsbarnet innan vi drog vidare till gävle & några snyggajävlar som spelade grym musik! Idag är en riktigt bakisdag så har filmmys nu, passar då på att blogga när den där andra är ute och röker eftersom ett viss klagomål kommit på min dåliga uppdatering, men de skiter man väl i? HAIPAH GOTTFOLK

nudlar & rock'n'roll är till för att tagga sista jobbdagen på veckan! och gottfolk, fuck you right back!

                

bring it on baby

             

Vart fan har solen & värmen tagit vägen? Ska ju tydligen vara kallt & mulet hela veckan, inte okej! Iaf så var jag på sån där GMP-kurs igår vilket de enda positiva var att jag fick se södertälje stad för första gången i mitt liv, wosh status! Senare mot kvällen när jag skulle cykla till mina kära vänner för filmkväll så hamna jag lite fel, med en liten omväg möts jag av den där longboardåkaren som utbrister i att jag är så jävla seg! Men staden är ju stor jao! Ge mig fredag nu, så haipah motherfucker!

what the fuck?


satan i gatan

             

Var tvungen att jobba över igår, segt då allt som skulle inte blev klart. Känns som att man jobbar nästan hela tiden, vart fan är fritiden? Känns som att det behövs helg ;)

<3

Johan, det har idag gått 1år sedan och det finns inte ord som förklarar hur det känns, men jag saknar dig & du finns i våra tankar älskade vän..


VA ÄRE FÖR DAG IDAG? jo det är min 20-årsdag!



Igår tog alla studenter vilket vi firade, härligt häng hos valpen innan vi drog till krogen! Så idag är det min dag & jag har redan hunnit med systemet två ggr, dock sa dom inte grattis nån gång! Så fan, måste dit igen ;) HAIPAH


catch me if you can

               

Dagen till ära har spenderats med den där josefin & jag försöker lära henne äta sushi, duktigt fruntimme! Nu ska jag börja tagga till för grönan imon med snyggingar, bryan adams ska spela där också! Hoppas på sol & en trevlig kväll helt enkelt. pushaipah

ut i solen hej

             

damn girl you need to rock out

              

Igår var det ju meningen att jag skulle sova tidigt men på nått sätt lyckades dom där flickorna övertala mig och helt plötsligt satt jag i kungsan med en öl i handen & spelade sedan poker på odenplan långt in på natten. Cyklade hem vid 4 tiden och vid 5 drog jag till jobbet. Så med en sjukt trötthet i kropp & själ tog jag mig igenom dagens arbete för att sedan gymma & därefter slocknade jag i solen, de är haipah! 


ute på gatorna är lyckliga människor ute och går

                    

Njutit av den underbara solen dagarna långa nu, det har varit göttans med grillning, fest & massor med glada ansikten. Igår var det även storebror final & helt rätt person vann, han är så jävla go den där Simon! Nu ska jag springa iväg till affären så att jag kan stoppa in den där kycklingen i ugnen, höörs då gottfolk!

tonight

                    

vi svävar högt upp i träden där bara vinden kan nå oss

                 

Lång ledigt & det bjuds på underbart väder, igår var det häng på nyfiken gul med bärs & grillat, hääärligt! Idag far päronen hem så ut i solen nu & ta vara på dagen! tjing

jag vill ha en dansande giraffbebis

      my girlfriend and i went away to melbourne for a week, to see katy perry in apriland i took this of her (because i&#8217;m really sneaky ;D) while she was watching the cutest giraffe in the worldddd!

Idag är det ju först juni & det betyder att jag får tillträde på en lägenhet jag ska hyra fram tills jag får min bostadsrätt, den ligger sjukt bra till på södermalm & är jätte fin, men liten.


RSS 2.0